İzmir'deki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Cinayet Davası

İzmir\'deki Cinayet Davası

Bornova'da geçen yıl iki kişiyi öldüren sanık hakında iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıl hapis cezası talep edildi

21.11.2013 14:59

Bornova'da geçen yıl iki kişiyi öldüren sanık hakında iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıl hapis cezası talep edildi.

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Özer P. ile ölenlerin yakınları ve tarafların avukatları hazır bulundu. Sanık hakkında İstanbul Adli Tıp Kurumu 3. İhtisas Dairesinden gelen raporu okuyan mahkeme başkanı İbrahim Korkmaz, sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde rapor verildiğini açıkladı. Sanık ve avukatı, raporu kabul etmediklerini söyledi.

Mütalaa veren cumhuriyet savcısı ise sanığa, "Kasten adam öldürmek" suçundan iki kez müebbet, iki kişiyi "Silahla tehdit etmek" suçundan 10 yıl, ruhsatsız tabanca taşımak suçundan da 3 yıl hapis cezası verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapmak amacıyla süre talebini kabul ederek, duruşmayı erteledi.

Bornova ilçesinde geçen yıl bir lokantada çıkan kavgada Özer P, tartıştığı Ömer Anşın ile bu kişinin arkasına saklandığı taksi şoförü Mustafa Sunar'ı tabancayla vurarak öldürmüştü. Olaydan sonra Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çavuşlar köyüne kaçan sanık, bir tanıdığının evinde tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuş, tedavi edildikten sonra tutuklanmıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement