İzmir Merkezli Operasyon - Son Dakika
Güncel

İzmir Merkezli Operasyon

İzmir Merkezli Operasyon

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek" "Soruşturmanın başından beri bir sürü yanlışlar yapılıyor.

14.01.2014 18:20

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir merkezli operasyon kapsamında TCDD Limanlar Daire Başkanı Muhsin Yılmaz'ın tutuklanması ile ilgili "Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek" dedi.

Dikili Limanında bir balıkçı teknesinde balıkçılarla bir araya gelen Yıldırım, ziyaretin ardından gazetecilerin hakkında gözaltı kararı bulunduğu öne sürülen ve dün polise teslim olan TCDD Limanlar Daire Başkanı Yılmaz'ın tutuklanması ile ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:

"Ne diyeyim? Daha önce açıkladım. Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek. O da. Türkiye bir hukuk devleti. Ama yargının, hukuk adamlarının da önce onlar da kanunlara uymak mecburiyetindedir. Kanunlar vatandaş için geçerli, hukukçular için geçersiz olamaz. Bu operasyonun bu soruşturmanın başından beri bir sürü yanlışlar yapılıyor. Bu yanlışların hesabını da herkes verecek. Onlar bir yanlış yaptıysa şüpheliler onlar da hesabını verecek ama bu dosyayı daha muhataplarına vermeden gazetelere veren, onları kamuoyunda yargısız infaza tabi tutanlar da bunun hesabını vermelidir." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir Merkezli Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement