Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birimlerince, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) bünyesinde yolsuzluk yapıldığı iddiası üzerine haklarında gözaltı kararı çıkartılan 24 şüphelinin yakalanması için Batman merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
YOLSUZLUK OPERASYONU İÇİN DÜĞMEYE BASILDI: 24 GÖZALTI KARARI
Edinilen bilgiye göre, Jandarma KOM birimleri, TARSİM bünyesinde yolsuzluk yapıldığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen 24 şüphelinin yakalanması için harekete geçti. Batman merkezli operasyonun eş zamanlı olarak Şırnak, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Hakkari'de de düzenlendiği öğrenildi.
ARSA SAHİPLERİNE HAKSIZ YERE HASAR ÖDEMESİ YAPMIŞLAR
Haklarında gözaltı kararı bulunan şüpheliler arasında bulunan ekspertizlerin düzenledikleri raporlarla arsa sahiplerine haksız yere hasar ödemesi yapılmasını sağladıkları ve bu yolla TARSİM'i zarara uğrattıkları belirlendi.
Son Dakika › Güncel › Jandarmadan TARSİM'e Yolsuzluk Operasyonu: 24 Şüpheli İçin Gözaltı Kararı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.