Kafkas: "Türkiye Sağlıkta Model Ülke Oldu" - Son Dakika
Güncel

Kafkas: "Türkiye Sağlıkta Model Ülke Oldu"

Kafkas: "Türkiye Sağlıkta Model Ülke Oldu"

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Türkiye'nin sağlık alanında yaptığı reformlar sonucunda tüm dünya ülkelerine örnek olabilecek bir model haline geldiğini söyledi.

29.09.2012 15:47

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Türkiye'nin sağlık alanında yaptığı reformlar sonucunda tüm dünya ülkelerine örnek olabilecek bir model haline geldiğini söyledi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, yapımı tamamlanarak hizmete giren Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Burada tedavi gören hastaları ziyaret eden heyet, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kafkas, ziyaret esnasında yaptığı açıklamasında, yeni yapılan hastane ve sağlık tesisleri ile birlikte sağlıkta verilen hizmet kalitesinin, Avrupa ülkelerinin bile üzerinde olduğunu belirterek, "Türkiye sağlık alanında yaptığı reformlar sonucunda tüm dünya ülkelerine örnek olabilecek bir model haline gelmiştir" dedi. Vatandaşlara verilen sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için Sağlık Bakanlığı olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Kafkas, "Sağlıkta yapılan yeni düzenlemelerle birlikte vatandaşımızın sağlık hizmetlerini çok daha hızlı ve kaliteli almasını sağlayacağız" diye konuştu.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise hizmete açılan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Adana'nın sağlık altyapısının geliştirilmesi açısından çok önemli bir yatırım olduğunu ifade ederek, yakında temeli atılacak olan 'Sağlık Kampüsü' ile birlikte Adana'nın sağlık turizminde Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun önemli merkezlerinden birisi olacağını kaydetti. Ünüvar, "Sadece merkez ilçelerdeki Adanalı vatandaşlarımızın değil aynı zamanda taşra ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın da kaliteli sağlık hizmetleri almaları için tüm ilçelerde yeni sağlık tesisleri yaptıklarını sözlerine ekledi" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kafkas: 'Türkiye Sağlıkta Model Ülke Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement