Kamyona Çarpan Tanker Yandı 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyona Çarpan Tanker Yandı 2 Ölü, 3 Yaralı

Kamyona Çarpan Tanker Yandı 2 Ölü, 3 Yaralı

Şanlıurfa'da, akaryakıt yüklü tankerin, yol kenarında arıza yapan koyun yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

20.09.2013 14:40  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, akaryakıt yüklü tanker, yol kenarında arıza yapan koyun yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, alev alan tankerin 40 yaşındaki sürücüsü Mehmet Bakır ile arıza yapan kamyondan inerek yol kenarında bekleyen 35 yaşındaki Mustafa Türkaslan öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, dün gece geç saatlerde Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. Mersin'den yüklediği akaryakıtı Şırnak'a götüren Mehmet Bakır yönetimindeki 33 R 1610 plakalı tanker, yol kenarında arıza yaptığı için park edilen Abdullah Kılınçaslan'a ait 12 AC 548 plakalı koyun yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan tanker, takla atarak alev aldı. Alev alan tankerin sürücüsü Mehmet Bakır yanarak yaşamını yitirirken, tankerde bulunan sürücünün oğlu 12 yaşındaki Veysel Bakır, kamyonda bulunan Abdullah ve Emrullah Kılınçaslan ile kamyonda yolculuk yapan ve arıza yapması nedeniyle yol kenarında otostop yapan Mustafa Türkaslan yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kaza yerine gelen polisler, çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde götürüldü. Tankerde çıkan yangın ise itfaiye ekiplerinin 40 dakikalık müdahalesiyle söndürüldü. Yangın söndürüldükten sonra sürücü Mehmet Bakır'ın cesedi ise tankerden çıkarıldı ve otopsi için morga götürüldü.

HASTANEDE ÖLDÜ

Gaziantep'ten Bingöl'e gitmek için otostop yaparak bindiği kamyonun arıza yapmasıyla indiği ve yeniden otostop yapmak için beklediği öğrenilen Mustafa Türkaslan, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tedavisi süren diğer yaralıların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyona Çarpan Tanker Yandı 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement