Karakol Önünde Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Karakol Önünde Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Karakol Önünde Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Beşiktaş'ta iki kişi arasında kıraathanede başlayan sözlü tartışma, polis merkezi yakınında bıçaklı kavgaya dönüşünce 2 kişi yaralandı.

12.01.2012 09:56

Beşiktaş'ta iki kişi arasında kıraathanede başlayan sözlü tartışma, polis merkezi yakınında bıçaklı kavgaya dönüşünce 2 kişi yaralandı. Olayda yaralanan taraflara ilk müdahale polis merkezinde yapıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy'de meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Uğur T. (42) ve Hüseyin İ. (46) arasında bir kıraathanede sözlü tartışma yaşandı. Birbirinden şikayetçi olan iki şahıs, götürüldükleri Arnavutköy Polis Merkezi yakınında bıçaklı kavgaya tutuştu. Birbirine bıçak çeken şahıslardan Hüseyin İ. kalçasından ve göğsünden, Uğur T. ise bacağından aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Polis olaya müdahale ederek tarafları ayırırken, olay

yerine hemen ambulans istendi. Yaralılar, sağlık ekipleri gelene kadar polis merkezine götürülerek ilk tedavileri yapıldı. Polis, olay yerine gelen sağlık ekiplerinden her iki yaralının da ayrı hastanelere sevk edilmesini istedi. Yaralı Uğur T. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Hüseyin İ. ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastane kaynakları, her iki yaralının durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karakol Önünde Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement