Karayolu Kan Gölüne Döndü - Son Dakika
Güncel

Karayolu Kan Gölüne Döndü

Karayolu Kan Gölüne Döndü

Ankara- Konya Karayolu'nda semazenleri taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştı. 8 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

04.06.2012 08:39  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara- Konya Karayolu'nda semazenleri taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada ölü sayısı 8'e yükselirken, yaralı 7 kişi de hastanelerde tedavi altına alındı.

ÖLENLERİN HEPSİ AYNI AİLEDEN

Karayolunu kan gölüne çeviren korkunç kazada ölenler araç şoförü Yusuf çevik (63), Fatma Çevik (79), Kızey Çevik (61), Merve Gül, Esra Gül, Murat Gül (34), Sibel Gül (31) ve Ömer Gül'ün (11) hafif ticari araçta yolculuk yaptıkları ve akraba oldukları belirlendi. Araçta yolculuk yapan aileden sadece 9 yaşındaki Mürteza Çevik'in kazadan yaralı olarak kurtulduğu, diğer 6 yaralının ise minibüsteki semazenler olduğu ortaya çıktı. Semazenlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

DAVUTOĞLU, HASTANEDE YARALILARI ZİYARET ETTİ

Bu arada Konya'da incelemelerde bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'ya dönerken, beraberinde Konya Vali Aydın Nezih Doğan'la birlikte haberdar olduğu kazada yaşamını yitirenlerin cenazelerinin bulunduğu Kula Devlet Hastanesi'ne uğradı. Burada kazazede yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Davutoğlu, daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Kazada yaşamlarını yitiren aynı aileden 8 kişi, yarın (Pazartesi) Kula İlçesi'ne bağlı Kömişin Köyü'nde toprağa verilecek.

?

Kazada yaralanan 6 Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi semazenin, dün Van'da, Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karayolu Kan Gölüne Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement