Karne Sevinci Ankamall'da "Karne Ağacı" ile Katlandı - Son Dakika
Güncel

Karne Sevinci Ankamall'da "Karne Ağacı" ile Katlandı

Karne Sevinci Ankamall\'da "Karne Ağacı" ile Katlandı

Karnelerini alarak tatile çıkan öğrenciler, ANKAmall’de karnelerini karne ağacına asıp, çeşitli etkinliklerle tatilin keyfini çıkartıyor.

13.06.2015 10:59

Karnelerini alarak tatile çıkan öğrenciler, ANKAmall'de karnelerini karne ağacına asıp, çeşitli etkinliklerle tatilin keyfini çıkartıyor.

Yenilenen ANKAmall, okulların kapanışı ile çocuklara dopdolu bir etkinlik programı sunuyor. Karne alan çocuklar sürpriz hediyelerle ödüllendirilerek, karne ağacına asılan karneler gurur tablosu oluşturdu.

İlk hediyelerini ANKAmall'den alan çocuklar, son günlerin en sevilen karaktererinden Niloya ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Kurulan Niloya Evi'nde oyunlar oynayan minikler,,farklı etkinliklere katılarak Niloya ile birlikte dans ediyor, tatilin keyfini doyasıya yaşıyor.

Konserler veren Niloya, çocukları da gösterisine dahil ederek, halaydan, balık tutma dansına kadar birbirinden farklı danslarla miniklere unutulmaz anlar yaşattı.

13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen oyunlar, aktiviteler Niloya ile sınırlı kalmadı. Daha önce kurulan kampıyla çok sevilen Geronimo yeniden çocuklarla buluştu. Kızılderili kampında yüzleri boyanan çocuklar otantik giysilerle kampa girerek, davul çalma, at binme, çamur atölyesi, balık tutma, top atma ve kızıl boğa ile fotoğraf çektirme gibi Kızılderililerin yaşam etkinliklerini temsil eden alanlarda farklı bir deneyim yaşadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karne Sevinci Ankamall'da 'Karne Ağacı' ile Katlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement