Kars'tan depremzedelere 15 bin ekmek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'tan depremzedelere 15 bin ekmek

Kars\'tan depremzedelere 15 bin ekmek
08.02.2023 09:21  Güncelleme: 09:25

FIRINCILAR ve Lokantacılar Odası öncülüğünde Kars'taki fırıncılar, depremzedelere ulaştırılmak üzere 15 bin ekmeği AFAD Koordinasyon Merkezi'ne teslim etti.

FIRINCILAR ve Lokantacılar Odası öncülüğünde Kars'taki fırıncılar, depremzedelere ulaştırılmak üzere 15 bin ekmeği AFAD Koordinasyon Merkezi'ne teslim etti. Oda Başkanı Subutay Kılıç, ihtiyaç olduğu sürece sürekli ekmek gönderebileceklerini belirtti.

AFAD Koordinasyon Merkezi'ne kendi araçlarıyla getirdikleri ekmekleri kamyonlara bırakan fırıncılar, bir süre soğumasını bekledi. Ekmeklerin tamamı, toplandıktan sonra kamyonla deprem bölgesine gönderildi. Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Kılıç, "Gün birlik günüdür, gün kardeşlik, dayanışma günüdür. Vatanımızın her yeri bizim ve herkesle kardeşiz. İhtiyaç olması durumunda yine ekmek göndermeye hazırız. Tüm fırıncı ve lokantacı esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'tan depremzedelere 15 bin ekmek - Son Dakika


Advertisement