Kars ve Ardahan'da Nisan Karı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars ve Ardahan'da Nisan Karı

Kars ve Ardahan\'da Nisan Karı
04.04.2026 09:58

Kars ve Ardahan'da ilkbaharda etkili kar yağışı, doğayı beyaza bürüdü, vatandaşlar temizlik yaptı.

Kars ve Ardahan'da ilkbaharda kar yağışı etkili oldu.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar, sarıçam ormanları, bitkiler ve araçların üzerini beyaza bürüdü.

Vatandaşlar, araçlarının üzerinde ve iş yerlerinin önünde biriken karları temizledi. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar küreme çalışması başlattı.

Vatandaşlardan Celal Gök, nisanda kar sürprizi yaşadıklarını belirterek, "Bugün 4 Nisan, sabah kalktık yine kar yağıyor. Bu sene kış çok ağır geçti, bakalım nereye kadar." dedi.

Öte yandan, yaban kuşları bitki tomurcuklarıyla beslenirken, bir kızıl tilki de karlı arazide yiyecek ararken görüntülendi.

Ardahan'da da kar, kentin yüksek kesimlerini yeniden beyaza bürüdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars ve Ardahan'da Nisan Karı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement