Kartepe'de İzgaz Yatırımları Artacak - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de İzgaz Yatırımları Artacak

Kartepe\'de İzgaz Yatırımları Artacak

Şükrü Karabalık, ilçedeki gelişim ve değişime ivme kazandırmak adına yaptığı girişimlerin ardı arkası kesilmiyor.

24.04.2012 14:02

Bu kapsamda ikili görüşmelere ağırlık veren Başkan Karabalık, İzgaz yöneticileri ile biraraya geldi. 2012 yatırımları ile ilgili çalışmaların gözden geçirildiği görüşmede sonrası Kartepe'ye İzgaz yatırımlarının artırılması yönünde fikir birliğine varıldı.

Kartepe genelinde doğalgaz çekilmesi gereken bölgelerde gereken çalışmanın yapılması ve ardından belediye olarak yapılacak üst yapı düzenlemelerinin hız kazanması için Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İzgaz yöneticileri ile makamında bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat ve Fen İşleri Müdürü İsmail Er'in de hazır bulunduğu buluşmada İzgaz Ticari Koordinatörü Bülent Şen, İzgaz Proje Harita ve Planlama Müdürü Serkan Yeğnidemir, 2012 yılı planları ile ilgili bilgiler aktardılar.

İyi niyet çerçevesinde karşılıklı görüş alış verişi şeklinde geçen bu görüşmeden memnun olduklarını belirten İzgaz Ticari Koordinatörü Bülent Şen, Kartepe'de izgaz yatrımlarının artarak devam ettireceklerini dile getirdi. Şen, "Kartepe Belediyesi'ne İzgaz Ailesi olarak teşekkür ederim. Verimli geçen bu toplantıda iletilen taleplerin çözümü konusunda da karşılıklı anlayış ve iş birliği içinde çalışarak çözümlendireceğiz. Her türlü sorun ve şikayette iş birliğine açık olan İzgaz Ailesi olarak halkımızın kazanacağı çalışmalarda özveri içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

İzgaz Genel Müdürü'ne gerçekleştirdiği ziyaret ardından ortak bir çalışma yapma kararı aldıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Bugün bu çerçevede bir görüşme yaptık. Özellikle halkımızın doğalgaz ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması konusunda ki taleplerimizi ilettik. Taleplerin çözümü konusunda sergilenen samimi tavır bizleri mutlu etti. Bundan dolayı başta İzgaz Genel Müdürümüz olmak üzere ekibine gösterdiği alaka ve sergileyeceği çalışma için şimdiden halkım adına teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de İzgaz Yatırımları Artacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement