Kaski, Finalde Kaybetmesine Rağmen Kayseri'ye Mutlu Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaski, Finalde Kaybetmesine Rağmen Kayseri'ye Mutlu Döndü

Kaski, Finalde Kaybetmesine Rağmen Kayseri\'ye Mutlu Döndü
23.03.2012 15:29

Fıba Euro Cup Women final maçında Rusya'nın Dynama Kursk takımına yenilerek ikinci olan Kayseri Kaskispor, Kayseri'ye buruk da olsa döndü.

Fıba Euro Cup Women final maçında Rusya'nın Dynama Kursk takımına yenilerek ikinci olan Kayseri Kaskispor, Kayseri'ye buruk da olsa döndü. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, "Hedefimizden geriye dönmek yok. Önümüzdeki yıllar için şimdiden gerekli çalışmaları yapacağız ve bu kupayı Türkiye'ye getireceğiz" diye konuştu.

Kayseri Kaskispor, sabah özel uçakla Kayseri'ye döndü. Kafileyle birlikte dönen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kaskispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kursk'a kupayı kazanmak için gittiklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Tüm sporcularımızı ve teknik kadroyu canı yürekten kutluyorum. Bu sene kupa kısmet olmadı. Ama bizim için hedeften geriye gitmek yok. Her sezon daha iyisini hedefleyip çıtayı yükselteceğiz. Eksiklerimizi giderip önümüzdeki yıllarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. Kayseri'ye Kadir Has Stadyumu ve Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'ni kazandırırken, amaçlarının sportif başarılara katkı sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Özhaseki, "Bundan sonra da kulüplerimizin ve sporcularımızın başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçırılmayacak .Ben yeniden. Finale kadar yükselen ve ikinci maçta kupa şansını yitiren teknik kadromuza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaski, Finalde Kaybetmesine Rağmen Kayseri'ye Mutlu Döndü - Son Dakika


Advertisement