Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçi Kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçi Kurtarıldı

08.02.2018 22:16

Muğla'nın Milas ilçesinde 6 gündür kayalıklarda mahsur kalan keçi, iki saatlik çalışmayla kurtarıldı.

Muğla'nın Milas ilçesinde 6 gündür kayalıklarda mahsur kalan keçi, iki saatlik çalışmayla kurtarıldı.

İlçeye bağlı Ören Mahallesi Dövmen mevkisinde bir keçinin kayalıklarda altı gündür mahsur kaldığı ihbarını alan AKUT Bodrum ekibi, bölgeye hareket etti.

Sarp kayalıkta ip yardımıyla yaklaşık 100 metre tırmanan ekip, keçiye ulaştı. İki saatlik çalışmanın ardından kurtarılan keçi, sahibine teslim edildi.

Bu arada keçinin 3 haftalık iki yavrusu bulunduğu, küçük oldukları için yavruların ağılda tutulduğu öğrenildi. Keçi, daha sonra ağılda yavrularıyla buluşturuldu.

Keçinin sahibi Şerif Kuşak, ekibe teşekkür ederek, "Biz kendi imkanlarımızla kurtarmaya çalışmıştık ama kayalıklar çok yüksekti. Kuzenim AKUT'tan bahsetti. Aradık hemen geldiler ve keçimizi kurtardılar." diye konuştu.

AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu da sarp bölgede başarılı bir kurtarma çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, "Akkız" adlı keçiyi yavrularıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçi Kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement