Kayseri Park'ın Talihlisi Evine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Kayseri Park'ın Talihlisi Evine Kavuştu

Kayseri Park\'ın Talihlisi Evine Kavuştu

Garanti Konut'tan lüks bir daire kazanan Mustafa Çetin anahtarını Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan'dan teslim aldı

10.11.2012 16:24

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin altıncı yıl kampanyasına katılarak Garanti Konut'tan lüks bir daire kazanan Mustafa Çetin anahtarını Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan'dan teslim aldı

Kayseri Park'ın altıncı yılına özel olarak düzenlediği "Kazanmayan Kalmasın" adlı kampanyasının talihlisi Mustafa Çetin evine kavuştu. Kampanya kapsamında Garanti Konut'tan lüks bir dairenin sahibi olan Mustafa Çetin'e anahtarı Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan tarafından verildi.

Kayseri Park'ta düzenlenen törende konuşan Mustafa Çetin, "Hayalimdeki eve sahip oldum. Kayseri Park'a teşekkür ederim" dedi. Törende daha sonra söz alan Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan da, "Artık geleneksel hale gelen ve bu yılda büyük ilgi gören kampanyamızda toplam 127 bin 469 çekiliş hakkı verildi" diye konuştu.

Çekilişle daire sahibi oldu

Kampanyaya 1 Temmuz – 7 Ekim tarihleri arasında Kayseri Park'ta yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkesin katıldığını belirten Tolan, "Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yaptığımız çekiliş sonucunda, Mustafa Çetin lüks dairenin sahibi oldu. Kendisine yeni evinde mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Park'ın Talihlisi Evine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement