Kayserispor'da Duble Sevinç - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'da Duble Sevinç

Kayserispor\'da Duble Sevinç

Pazar günü Süper Lig'in flaş takımlarından Akhisar Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek sahasında ilk galibiyetini alan Kayserispor, aynı zamanda küme düşme hattından uzaklaşmanın sevincini de yaşadı.

14.12.2015 15:43

Pazar günü Süper Lig'in flaş takımlarından Akhisar Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek sahasında ilk galibiyetini alan Kayserispor, aynı zamanda küme düşme hattından uzaklaşmanın sevincini de yaşadı.

Futbol şubesi sorumlusu Ahmet Yıldız, Başkanı Recep Mamur'un maddi desteği, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın ısrar ve sabrı, oyuncuların da özverisi ile başarılı sonuçlara imza attıklarına dikkati çekerken, şunları söyledi:

"Gerçekten şu anda takımımız 22 futbolcumuzun özverisiyle, transfere kucak dolusu para harcayan, kadrosu oldukça zengin takımları geride bırakıp, tehlikeli bölgeden uzaklaşmaktadır. Kayserispor'un sezon başından bu yana yaşadıkları göz önüne alınırsa, şu anda nasıl bir mucize gerçekleştirdiği ortada."

EN FAZLA KİRALIK FUTBOLCULU TAKIM

Öte yandan Kayserispor, Süper Lig'de en fazla kiralık futbolcusu olan takım olarak dikkati çekiyor. Sarı kırmızılı takım, bu sezon Trabzonspor'dan Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş'ı, Galatasaray'dan Furkan Özçal'ı, Kayseri Erciyesspor'dan Ogulcan'ı, Benfica'dan Digeo Lopez ile Vanderley'i kiralık olarak renklerine kattı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'da Duble Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement