Kazadan Sonra Çıkan Kavgada 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kazadan Sonra Çıkan Kavgada 1 Kişi Tutuklandı

18.04.2014 12:00  Güncelleme: 12:05

Kozan'da trafik kazası sonrası bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili adliyeye çıkartılan 8 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde trafik kazası sonrası çıkan ve bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili adliyeye çıkartılan 8 şüpheliden 1'i tutuklandı.

3 gün önce Varsaklar Mahallesi'nde iki otomobilin çarpıştığı hasarlı kazanın ardından taraflar arasında çıkan kavga sonrası Çağrı Çomak (22) tabanca ile öldürülmüş, Murat Ö. (22), Mehmet C. (20) Osman Ü.(40) ve Sefa E.(25) yaralanmıştı.

Kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Rüstem T. (55) tutuklanarak Kozan M Tipi Cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler savcılık sorgusu ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Rüstem T.'nin suçunu kabul ettiği öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazadan Sonra Çıkan Kavgada 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement