Kiralık Harley Davidson - Son Dakika
Güncel

Kiralık Harley Davidson

Kiralık Harley Davidson

Antalya Harley Davidson Mağazası yönetimi, 'Kiralık Harley Davidson' projesi başlattı.

12.12.2014 10:06

Antalya Harley Davidson Mağazası yönetimi, 'Kiralık Harley Davidson' projesi başlattı.

İsteyenler, Harley turlarına katılmak için Harley Davidson'un farklı modellerinden kiralayabilecek. İnternet ortamından yayınlanacak turları takip edecek Harley tutkunları, belirli bir ücret ödeyerek kiralık Harley ile turlara katılabilecek.

Harley Davidson Mağazası kurucusu Hüseyin Acarlıoğlu, projenin Türkiye'de ilk olduğunu söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de üç ayrı Harley Davidson mağazası bulunduğunu belirten Acarlıoğlu, "Kiralık Harley uygulaması Avrupa'nın birçok ülkesinde ve ABD'de yapılıyor. Fakat Türkiye'de ilk biz gerçekleştireceğiz. Kişiler online platformda turları takip edecek. İstediği tur için rezervasyonun yaptırıp Harley Davidson'una binip tura çıkacak" dedi.

'MOTORUNUZU KONAKLAMAYA GETİRİN'

'Motorunuzu Kışlamaya Değil Konaklamaya Getirin Yılın 12 Ayı Beraber Sürelim' sloganıyla bir başka projeye daha start verdiklerini kaydeden Acarlıoğlu şunları söyledi:

"Antalya iklimsel şartlar nedeniyle 12 ay motosiklet sürmeye elverişli bir şehir. Örneğin İstanbul'da yaşayan bir işadamı motosikletini Antalya'ya getirerek bize bırakacak. Biz otopark hizmeti, rutin bakım ve temizlik işlemlerinin dışında sürüşe hazırlık ve korozyona karşı depo korumalarını müşterimiz adına yerine getireceğiz. İstediği zaman da uçağa binip Antalya'ya gelecek ve sürüşlere katılacak. Sürüş bitince motorunu tekrar bize bırakarak işine dönecek" dedi.

Projeye başta İstanbul ve Ankara'dan yoğun ilgi olduğunu kaydeden Acarlıoğlu, "Harley'i olan birçok işadamı bize ulaşıyor. Motorunu Antalya'ya göndermek istediğini söylüyor. Proje Türkiye çapında büyük yankı uyandırdı. 12 ay sürüş yapmak için alternatiflerimiz hazır" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kiralık Harley Davidson - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement