Kırıkkale'de Mke Barut Deposundaki Patlama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırıkkale'de Mke Barut Deposundaki Patlama

Kırıkkale\'de Mke Barut Deposundaki Patlama
21.08.2013 01:27

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı: "Şu ana kadar herhangi bir ölü, yaralı ve kayıp ihbarı ulaşmamıştır"

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kırıkkale'de Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKE) ait depoda meydana gelen patlamanın ardından herhangi ölü, yaralı ve kayıp ihbarının gelmediğini bildirdi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Kırıkkale- Kayseri yolunun 30. kilometresinde bulunan MKE'ye ait depoda patlama meydana geldiği belirtildi.

Patlamanın çevrede orman yangınına neden olduğu ifade edilen açıklamada, AFAD koordinasyonunda bölgeye Kırıkkale ve Ankara'dan itfaiye ekipleriyle 4 ambulans ve 1 UMKE aracının sevk edildiği bildirildi.

Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale ve Hasandede belediyeleri, TÜPRAŞ ve ilgili kurum ile kuruluşlara ait ekiplerin de çalışmalara katılmak üzere bölgeye intikal ettiği kaydedilen açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir ölü, yaralı ve kayıp ihbarı ulaşmamış olup, gelişmeler Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 takip edilmektedir" ifadesi kullanıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Mke Barut Deposundaki Patlama - Son Dakika


Advertisement