Kocadon'dan Genel Merkeze Gençlik Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Kocadon'dan Genel Merkeze Gençlik Çağrısı

Kocadon\'dan Genel Merkeze Gençlik Çağrısı

Demokrat Parti Genel Başkanlığına Aday Olduğunu Açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Haziran Ayında Yapılacak Genel Seçimler İçin Bir Öneride Bulundu.

06.01.2011 16:40

Demokrat Parti genel başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Haziran ayında yapılacak genel seçimler için bir öneride bulunarak, "Tayyip Bey'in karşısına Tayyip Bey kadar karizmatik, genç ve dinamik birinin çıkması lazım. Yoksa kazanmamız zor" dedi.

Demokrat Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü erken kutlandı. Bodrum Karya Prenses Otel'de düzenlenen kahvaltıya ilçede görev yapan ulusal ve yerel yayın organlarında çalışan gazetecilerin yanı sıra, DP İlçe Başkanı Beyler Koca, Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, Göltürkbükü Belediye Başkanı DP'li Halil İbrahim Kaynar ve Gümüşlük Belediye Başkanı DP'li Mehmet Tire katıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kocadon, 2011 Haziran ayında yapılacak seçimlere değindi. DP Genel Merkezi'ne çağrıda bulunan Kocadon, gençlerin önünün açılması ve yeni oluşacak Demokratik Parti organlarında gençlere yer verilmesi gerektiğine inandığını kaydetti. DP'nin yeralmadığı bir Meclis'in Türkiye'de sıkıntı yarattığını öne süren Kocadon, "Çünkü Demokratik Parti Türkiye'nin bir mozaiğidir. Çok partililiğe geçiş dönemini hazırlayan ve 'Söz Milletindir' diyen bir partinin devamıdır. Onun için Demokratik Parti'nin Meclis'te olması şart" dedi. Yeni bir düzenlemeyle özellikle bugüne kadar büyük hizmetler vermiş genel başkanların bir araya gelerek, genç ve dinamik bir kişiye destek vermesinin Türkiye'nin isteği olduğunu savunan Kocadon, sözlerini şöyle tamamladı:

"Genel Merkez'e haber yollamış durumdayız. Mevcut isimler dışında yeni isimlerle Türkiye'nin gündemine oturma zamanı gelmiştir. Demokratik Parti malasef son zamanlarda biraz ivme kaybetmiştir. Bodrum marka değeri yüksek olan bir bölgedir. Bodrum her zaman Türkiye'nin gündeminde olan bir isimdir. Onun için markaları bir araya getirip tekrar Demokratik Parti'yi Bodrum'da yaratmak istiyoruz. Genel merkezin bu mesajları iyi alması lazım. Biz hiçbir zaman partimizin verdiği görevlerden kaçan insanlar değiliz. Tayyip Bey'i hepimiz gerçekten takdir ediyoruz. Genç, dinamik, hızlı karar alışı, hızlı uygulayışı ve dik yürüyüşüyle, karizmasıyla. Tayyip Bey'in karşısına Tayyip Bey kadar karizmatik, genç ve dinamik birinin çıkması lazım. Yoksa kazanmamız zor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocadon'dan Genel Merkeze Gençlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement