Köydeki Öğrencilerin Yardımına Basketbol Hakemleri Koştu - Son Dakika
Güncel

Köydeki Öğrencilerin Yardımına Basketbol Hakemleri Koştu

Siirt'teki köy okulu öğrencilerinin ihtiyaçlarını, İstanbul'da aralarında kampanya başlatan basketbol hakemleri karşıladı.

30.12.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'teki köy okulu öğrencilerinin ihtiyaçlarını, İstanbul'da aralarında kampanya başlatan basketbol hakemleri karşıladı.

Siirt merkeze bağlı Ekmekçiler Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin kışlık giyim ihtiyacının olduğunu öğrenen İstanbul Basketbol Hakemleri Derneği üyeleri, kampanyayla topladıkları yardım paketlerini İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri aracılığıyla öğrencilere ulaştırdı.

Yardım paketlerini dağıtmak üzere okulu ziyaret eden İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Şeker ve Mithat Ege, öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Paketleri öğrencilere dağıtan Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basketbol hakemlerinin ihtiyaçları olduğunu öğrendikleri öğrenciler için hazırladıkları paketleri kendilerine ulaştırdıklarını söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve İstanbul Basketbol Hakemleri Derneği üyelerinin duyarlılığının önemli olduğunu ifade eden Şeker, "Toplanan yardımlar, köyümüzdeki 250 öğrencimize, öğretmenleri huzurunda takdim edildi. Bu yardımı yapan derneğimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu çocuklardan da söz aldık. Derslerine çok iyi çalışacaklar." diye konuştu.

Okul Müdürü Ahmet Enes Gömlekçi de maddi durumları iyi olmayan köydeki öğrencilerin sesine basketbol hakemlerinin kulak verdiğini belirtti.

Okulda eğitim gören 250 öğrenciye isimlerinin üzerinde yazılı paketlerin hazır şekilde geldiğini belirten Gömlekçi, "Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Öğrencilerimizi mutlu ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Paketlerin içinde her bir öğrenci için birer bot, mont, ayakkabı, atkı, bere ve eldiven bulunuyor. Bütün öğrencilerimize gelmiştir." şeklinde konuştu.

İstanbul Basketbol Hakemleri Derneği'nden teşekkür

İstanbul Basketbol Hakemleri Derneği Yönetim Kurulu, derneğin internet sitesinden yaptığı açıklamada, öğrenciler için düzenlenen kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Kampanyayla toplanan giyim malzemelerinin Caferağa Spor Salonu'nda yaklaşık 25 gönüllü üyenin katılımıyla her öğrencinin ismine olmak üzere paketlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öncelikle bu kampanya süresince bizlere her türlü desteği sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu'na, MHK Başkanımız Recep Ankaralı'ya, MHK üyesi Rüştü Nuran'a, maddi ve manevi destek sağlayan bütün üyelerimize, derneğimizle ilişkisi olmasa da kampanyaya destek olan yardımsever kişilere, Caferağa Spor Salonu personeline ve son olarak da kargo aşamasında bize destek olan müsabaka gözlemcisi Erkan Kuyumcu ve Aras Kargo'ya sonsuz teşekkür ederiz."

Köydeki Öğrencilerin Yardımına Basketbol Hakemleri Koştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köydeki Öğrencilerin Yardımına Basketbol Hakemleri Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement