Kütahya Barosu'nun Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Kütahya Barosu'nun Acı Günü

Kütahya Barosu\'nun Acı Günü

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kütahya eski il başkanlarından Avukat İsmail Tünür için, görev yaptığı Kütahya Barosu önünde tören düzenlendi.

05.01.2015 14:07

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kütahya eski il başkanlarından Avukat İsmail Tünür için, görev yaptığı Kütahya Barosu önünde tören düzenlendi.

Cenaze törenine Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Baro Başkanı Ahmet Atam, adiliye ve baro mensupları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Törende konuşan Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam, "İsmail Tünür, baromuzda 28 yıl avukatlık yaptı. Kütahya değerli çalışkan, dürüst ve iyilik sever bir insanı kaybetti. Hayır ehli bir insandı. Kapısına gelen kimseyi geri çevirmezdi. Ofisi adeta bir okul gibiydi. Çok sayıda stajyer yetiştirdi. Arkasından kötü söz söylenecek hiç bir hareketi yoktu. Allah rahmet eylesin" dedi.

Atam'ın konuşmasının ardından dua edilip, helallik istendi. İsmail Tünür'ün avukatlık cübbesinin konulduğu ve Türk bayrağına sarılı naaşı eller üzerinde cenaze aracına götürüldü. 51 yaşındaki İsmail Tünür'ün yarın öğle namazına müteakip, memleketi olan İzmir'in Urla ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Tünür, dün akşam saatlerinde özel otomobili ile Ankara'dan dönerken Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında bir TIR ile çarpışmış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya Barosu'nun Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement