Legia Varşova – Trabzonspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Legia Varşova – Trabzonspor Maçından Notlar

Legia Varşova – Trabzonspor Maçından Notlar

Büyükelçiden ZİYARET Türkiye'nin Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan, Trabzonspor'un Varşova'da kamp yaptığı oteli ziyaret etti.

11.12.2014 21:43

Büyükelçiden ZİYARET

Türkiye'nin Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan, Trabzonspor'un Varşova'da kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Eski Başkanlardan Mustafa Günaydın'ın da yer aldığı ziyarette Legia Varşova maçında bordo – mavililere başarı dileyen Özcan'a TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz tarafından Trabzonspor forması hediye edildi.

YUSUF ERDOĞAN KULÜBEDE

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle 16 futbolcuyla Polonya'ya gelen Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan, son anda maça yetiştirildi. Maç öncesi yapılan son antrenmana da sakatlığı nedeniyle katılamayan genç oyuncu için takımın otelinde yoğun bir tedavi programı uygulandı. Ancak bu tedavilere rağmen sağ ayağındaki ağrı geçmeyen oyuncu riske edilmeyerek kulübeye çekildi.

SEYİRCİSİZ MAÇI 250 KİŞİ İZLEDİ

UEFA Disiplin Komitesi'nin Lokoren maçında taraftarlarının neden olduğu olaylardan dolayı 1 maç saha kapatma cezası verdiği Legia Varşova, Trabzonspor ile yaptığı liderlik maçında taraftar desteğini arkasına alamadı. Stadyuma 75'i Trabzonspor kontenjanından 250 kişi girebildi.

HACIOSMANOĞLU MAÇA GELEMEDİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle maça gelemedi. Özel uçakla maça gelmeye hazırlanan Hacıosmanoğlu, doktorların tavsiyesine uyarak karşılaşmayı İstanbul'da evinden izledi.

VARŞOVA TAKIMI YEMEK VERDİ

Legia Varşova Kulübü tarafından, Trabzonspor yönetim kurulu ve UEFA temsilcine yemek verildi. Yemeğe Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Onur İncehasan, Tayfun Kahyaoğlu, Erol İbrahimağaoğlu, Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasanoğlu ve Dış İlişkiler Müdürü Fatih Şahinoğlu ile birlikte UEFA Temsilcisi Eggert Magnusson ve Legia Kulübü yetkilileri katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu. - Polonya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Legia Varşova – Trabzonspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement