Hakkari'de Atatürk Büstüne Saldırdılar - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Atatürk Büstüne Saldırdılar

Lice'deki terör örgütü üyesinin heykelinin yıkılmasının ardından Hakkari'de çıkan olaylarda, terör örgütü yandaşları bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü tahrip etti.

20.08.2014 11:02  Güncelleme: 11:30

Lice'deki terör örgütü üyesinin heykeline el konulması bahanesiyle Hakkari'de çıkan olaylarda, terör örgütü yandaşları bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü ateşe verdi.

BARİKAT KURUP ATEŞ YAKTILAR

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Yolçatı köyünde terör örgütü PKK üyesine ait heykele el konulmasını bahane eden terör örgütü yandaşları, gece saatlerinde Hakkari kent merkezindeki çeşitli mahallelerde yollara barikat kurup ateş yaktı.

Yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yapan yüzü maskeli göstericiler, polislere de taş, havai fişek ve molotofkokteylleri ile saldırdı.

ATATÜRK BÜSTÜNÜ ATEŞE VERDİLER

Polisin, basınçlı su ve biber gazıyla müdahale ettiği terör örgütü yandaşları, Gazi Mahallesi'nde bulunan Hakkari Anadolu Lisesi bahçesindeki Atatürk büstünü ateşe verdi. Göstericiler, kazmalarla yerinden söktükleri büstü tahrip etti.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı, okul bahçesindeki Atatürk büstünün yakılıp tahrip edilmesi ve kent merkezindeki eylemlerle ilgili soruşturma başlattı.

Hakkari\'de Atatürk Büstüne Saldırdılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Atatürk Büstüne Saldırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • gır gır: sadece kürdistan coğrafyasında değil kürtlerin yaşadığı her yerde kürt liderlerden başkasının heykeline izin verilmiyecekir 38 50 Yanıtla
    aslan: hoşt köpek, 0 0
  • TIFIL: çözüm süreci değil çözülme süreci yaşıyoruz 56 15 Yanıtla
  • balıkçı: siz ne bekliyodunuz peki gidip çelenkmi bırakmalarını kafasına basıp selfi de çekmişlerdir 40 14 Yanıtla
    balıkçı: selfide çekmişlerdir diye tahminde bulunmuştum anf ye baktımda tahminimde hiçte yanılmamışım boy boy fotolar basılı 0 0 Kaan: Balıkçı sen bölücüsün ve hainsin 0 0 balıkçı: kaan efendi ben vatan haini ve bülücüyüm tamam kabulümdür ben ramazanda 1000 liraya erzak aldım suriyedeki kürtlere günderdim peki vatansever efendi sen ıraktaki suriyedeki türkmenler için ne yaptın ense yapıp yanmı yattın 0 0
  • resat: dünyanın tanıdığı tüm dünyaya meydan okuyan birnin büstü tahrip ediliyorsa terörüst ile kıyaslanıyorsa yazıklar olsun devlete 32 13 Yanıtla
  • hold: İşte size yeni TÜRKİYE!! 35 5 Yanıtla
  • gokmen: lan bu ülkenın iç işleri bakanı nerede yatıyormu bu secılmıs nerede ulkede pkk at oynatıyor o ise sıgınmıs erzuruma 2 de bır demec verıyor cabuk cozum bulun yetkı verılsın yoksa sızın hıc bır ozellınız olmayacak nedır bu ya 30 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement