Maliye Bakana Şimşek,100 Çocuğa 5'er Lira Harçlık Verdi - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakana Şimşek,100 Çocuğa 5'er Lira Harçlık Verdi

Maliye Bakana Şimşek,100 Çocuğa 5\'er Lira Harçlık Verdi

Arif ARSLANBATMAN, (DHA)- MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, Ramazan Bayramı'nı geçirdiği Batman'da, resmi bayramlaşma törenine katılan ve elini öpen yaklaşık 100 çocuğa 5'er lira harçlık verdi.

08.08.2013 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arif ARSLANBATMAN, (DHA)- MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, Ramazan Bayramı'nı geçirdiği Batman'da, resmi bayramlaşma törenine katılan ve elini öpen yaklaşık 100 çocuğa 5'er lira harçlık verdi. Bakan Şimşek, her bayramda el öpmeye gelen çocukları artık tanıdığını belirterek, Her bayramda benim sabit müşterilerim var. Fakat bu bayramda daha fazla çocuk harçlık istedi dedi.

Batman Öğretmenevi'nde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine AK Parti Batman Milletvekili ziver Özdemir, Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Tahir Köse ile birlikte katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma töreninde harçlık kuyruğuna giren çocuklarla da tek tek tokalaşan Bakan Şimşek, 5'er liralık bayram harçlığı dağıttı. Batman Öğretmenevi önünde uzun kuyruk oluşturan çocuklara harçlık dağıtan Bakan Şimşek, kokteylin verildiği masada da korumaları aşıp yanına gelen çocuklara bayram harçlığı dağıtmaya devam etti. Geçen yıla oranla daha fazla çocuğa harçlık verdiğini belirten Şimşek, Benim sabit müşterilerim var. Her bayramda onlara harçlık vermeye hazırlıklıyım, ama bu bayramda sayıları biraz arttığını farkettim dedi.

ÇOCUKKEN AYAKKABILARI MI BAŞUCUMA KOYARDIM

Bayramı geçirdiği seçim bölgesi Batman'daki her anını sosyal paylaşım sitesinden de paylaşan Bakan Şimşek, bayram gecesi takipçlerine, Alış-veriş sonrası Batman'ın emektar berberinde traş da oldum. Artık bayrama hazırım. Bayramlık ayakkabı aldım. Yerel ekonomiye destek. Çocukken ayakkabıları baş ucuma koyar, öyle yatardım mesajını paylaştığı görüldü. Bakan Şimşek, Batman'ın ünlü kuaförü Zeki Kuaför'de traş olurken çektirdiği fotoğrafları da twitter hesabından, takipçileriyle paylaştı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maliye Bakana Şimşek,100 Çocuğa 5'er Lira Harçlık Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement