Manisaspor 6 Takviye Yapacak - Son Dakika
Güncel

Manisaspor 6 Takviye Yapacak

Manisaspor 6 Takviye Yapacak

Altınordu'ya deplasmanda 1-0 yenilerek bir hafta sonra yeniden düşme potasına giren Manisaspor, ara transferde kadrosunda geniş çapta değişime gidecek.

29.12.2014 15:28  Güncelleme: 15:32

Ptt 1'inci Lig'de Altınordu'ya deplasmanda 1-0 yenilerek bir hafta sonra yeniden düşme potasına giren Manisaspor, ara transferde kadrosunda geniş çapta değişime gidecek.

Teknik direktör Taner Taşkın, devre arasında en az 6 takviye yapacaklarını belirterek, 3 tecrübeli isimle de yollarını ayıracaklarını açıkladı. Taner Taşkın'ın son maçta Mustafa Sarp ve Tayfun Cora'yı kadroya almaması, bu oyuncuların gönderileceği yorumlarına yol açtı.

Altınordu karşısında kötü oynamadıklarını ifade eden Taşkın, "Elimizde 18 kişilik bir ekip kaldı. İlk yarıyı bu oyuncu grubuyla tamamlamak zorundayız. Buna rağmen karamsar bir tablo görmüyorum" dedi.

Öte yandan siyah beyazlı yönetim, 1 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'la oynanacak maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre kapalı alt tribün ve Tarzan Tribünü biletleri 2,5, VIP tribün ve misafir tribünü biletleri 5 TL'den satılacak. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor 6 Takviye Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement