MARDİN'DE ŞEHİTLER VE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI - Son Dakika
Güncel

MARDİN'DE ŞEHİTLER VE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI

MARDİN'de, Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü dolayısıyla 18 Mart şehitleri ile depremde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı.

17.03.2023 15:29  Güncelleme: 15:34

MARDİN'de, Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü dolayısıyla 18 Mart şehitleri ile depremde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıldönümü dolayısıyla şehitler ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'ndaki Şakir Nuhoğlu Camii'nde dua okundu, namaz sonrası lokma dağıtıldı. Programa Vali Mahmut Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından dualar edildi. Vali Mahmut Demirtaş ve protokol üyeleri, Cuma namazı sonrası hazırlanan lokmaları dağıttı.(DHA)

MARDİN\'DE ŞEHİTLER VE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MARDİN'DE ŞEHİTLER VE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DAĞITILDI - Son Dakika


Advertisement