Mardinlilerin Derneğine Başkan Uzun'dan Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Mardinlilerin Derneğine Başkan Uzun'dan Tam Destek

Mardinlilerin Derneğine Başkan Uzun\'dan Tam Destek

Yusuf Uzun, Beykent Kaya Millenium AVM'de kurulacak, Mardinliler Dünya Kenti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne tam destek verdi.

12.12.2012 11:26

Mardin -Yeşilli Eski Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve beraberindeki heyet, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u makamında ziyaret ederek, Mardinliler Dünya Kenti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kurmak için destek istedi. Ziyaret eden heyete Başkan Uzun'dan tam destek geldi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Başkan Uzun, belediyecilik anlayışının her zaman vatandaş odaklı olduğunu ve bunun için sivil toplum kuruluşlarının da katılımcı olması gerektiğine dikkat çekti.

"Biz Yanınızdayız"

Başkan Uzun, " Biz Beylikdüzü Belediyesi olarak bölgemizde faaliyet gösteren, misyonunu iyi tanımlamış bütün sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler içinde olmak isteriz. Bu itibarla insanlığın yararına yapılacak her türlü girişimde biz yanınızdayız" dedi. Mardin'in gelenek ve göreneklerinin yaşatılmasında dernekleşmenin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Yeşilli Eski Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise desteklerinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti. Nezaket ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Av. Zeki Sadunoğlu da yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardinlilerin Derneğine Başkan Uzun'dan Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement