Markafoniyle Istanbul Fashion Week Rüzgarı Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Markafoniyle Istanbul Fashion Week Rüzgarı Başlıyor!

Markafoniyle Istanbul Fashion Week Rüzgarı Başlıyor!

Istanbul Fashion Week'te Online Fashion Sponsorluğunu 4. kez üstlenirken, moda dünyasının önemli tasarımcılarıyla yapacağı Istanbul Fashion Week Özel Kampanyasıyla da dikkat çekiyor.

08.02.2012 16:17

Kampanya kapsamında Janucha, Elaidi, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Özgür Masur, Aslı Alev, Niyazi Erdoğan, Bahar Korçan, Özlem Kaya, Gül Ağış, Selim Baklacı, Tuba Benian, Ece Salıcı ve Melih Yazgan'ın karma defilesinde sergilenen kıyafetler www.markafoni.com'da yer alıyor.

E-ticaret dünyasında alışveriş ve moda denildiğinde Türkiye'de akla gelen ilk isim olan markafoni, bu kez de IFW kapsamında Istanbul Fashion Week Özel Kampanyası ile karşımıza çıkıyor. http://blog.markafoni.com ile moda dünyasını ve IFW'yi an be an moda tutkunlarıyla buluşturan markafoni, pek çok tasarımcının koleksiyonuna www.markafoni.com'da yer vererek de gardıroplara renk getiriyor.

markafoni'nin Online Fashion Sponsoru olduğu IFW özel kampanyası kapsamında Janucha, Elaidi, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Özgür Masur, Aslı Alev, Niyazi Erdoğan, Bahar Korçan, Özlem Kaya, Gül Ağış, Selim Baklacı, Tuba Benian, Ece Salıcı ve Melih Yazgan'ın tasarladığı kıyafetler www.markafoni.com'da yer alıyor. markafoni dünyadaki son trendleri ve moda dünyasını yakından takip etmek isteyen moda tutkunları için tasarımcılarla gerçekleştirdiği bu kampanya ile podyumları eve taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Markafoniyle Istanbul Fashion Week Rüzgarı Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement