Medyasoft, İzmirli Kobi'lere Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Medyasoft, İzmirli Kobi'lere Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı

Medyasoft, İzmirli Kobi\'lere Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı

İş teknolojileri konusunda tüm şirketlerin çözüm ortağı olan Medyasoft, "KOBİ'ler için iş çözümleri" Anadolu turu kapsamında İzmir'deydi.

01.11.2012 11:17  Güncelleme: 15:00

KOBİ'lerin verimliliklerini artırarak dış dünyaya açılmaları için şehre özel program hazırlayan Medyasoft, Anadolu turu kapsamında dördüncü durağı olan İzmir'de iş ortakları Adobe, İnfotürk Group, Kaspersky, SAP ve Wacom ile yeni nesil akıllı iş çözümlerini tanıttı

Kurumlara yazılım, güvenlik ve eğitim alanında uçtan uca çözümler sunan Medyasoft, "KOBİ'ler için iş çözümleri" Anadolu turu kapsamında dördüncü durağı İzmir'deydi. Medyasoft, iş ortaklarıyla birlikte geliştirdiği yeni nesil iş çözümlerini iş dünyasında rekabet avantajı sağlamak ve sektörde fark yaratmak isteyen İzmirli KOBİ'lere tanıttı.

KOBİ'lerin verimliliklerini artırarak dış dünyaya açılmaları için şehre özel program hazırlayan Medyasoft'un İstanbul'dan sonra dördüncü durağı olan İzmir'de Adobe, Kaspersky, SAP ve Wacom'un yeni nesil iş çözümleri tanıtıldı. Mimar, mühendis, inşaat profesyonelleri, matbaacılar, grafik tasarımcıları, yayıncıların yanısıra kamu kurumları ve üniversiteler için geliştirilen yazılım ve güvenlik çözümleri Medyasoft Genel Müdürü İhsan Taşer, İzmir iş ortağı İnfotürk Group Genel Müdürü Murat Tepeli, Kaspersky Türkiye Satış Müdürü Umut Güler ve Medyasoft üst düzey yöneticileri tarafından tanıtıldı.

"FARK YARATMAK İÇİN, DOĞRU BİLİŞİM YATIRIMI ŞART"

Günümüz iş dünyasının rekabetçi pazar koşullarında, sektörde fark yaratmak ve karlılığı artırmak için hızlı ve doğru stratejilerin ancak yeni nesil iş teknolojileriyle gerçekleşebileceğine dikkat çeken Medyasoft Genel Müdürü İhsan Taşer, "Türkiye'nin dünyanın dev ekonomileri arasında yer alabilmesi için KOBİ'ler büyük önem taşıyor. KOBİ'lerin de ellerindeki bilgi ve veriyi değere dönüştürmeleri, hızlı ve çevik karar alabilmeleri için doğru bilişim yatırımı yapmaları gerekiyor. Doğru kurgulanmış bilişim yatırımları da şirketlere performans ve verimlilik sağlıyor. Bu sayede şirketler bilgi merkezli üretime ve doğru kararları anında alabilen yönetime kavuşup, karlılıklarını artırabilecekler" açıklamasını yaptı.

"KAHRAMANMARAŞ VE ANKARA İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"

Toplantıda yeni nesil iş teknolojilerinin sadece KOBİ'ler için değil kamudan eğitim sektörüne kadar her alanda büyük önem taşıdığına dikkat çeken İhsan Taşer sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni nesil iş teknolojileri bilgi paylaşımından kurum içi iletişime kadar şirket içindeki tüm birimlerin bilgiyi tek bir havuzdan yönetmesine olanak tanıyor. Sunduğu esnek yapı ile iş akışını basitleştirip hızlandıran, maliyetleri kontrol altında tutup fikirlerin düşünce hızında hayata geçebilmesi için esnek çözümler sunan yeni nesil iş teknolojilerini Türkiye ekonomisine birçok alanda yön veren İzmir'de iş ortaklarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tamamen şehre özel kurguladığımız 'KOBİ'ler için İş Çözümleri' etkinliğine, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir'den sonra Kahramanmaraş ve Ankara ile sürdüreceğiz. 2013 yılında da devam ettireceğimiz bu etkinlikler çerçevesinde amacımız KOBİ'lerimizin yenilikçi yapılarıyla dünya standartlarına hizmet verip bölgesel bir güç olabilmeleri".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medyasoft, İzmirli Kobi'lere Yeni Nesil İş Çözümlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement