Meksika'da İnşaat Çöktü: 6 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Meksika'da İnşaat Çöktü: 6 Ölü, 9 Yaralı

Meksika'da inşaat halindeki otoparkın bir kısmının çökmesi sonucu beton altında kalan 6 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

11.04.2017 10:23

Meksika'da inşaat halindeki otoparkın bir kısmının çökmesi sonucu beton altında kalan 6 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Yetkililer, bir alışveriş merkezinin otopark inşaatında meydana gelen kazada, enkaz altında kalan 6 işçinin yaşamını yitirdiğini, 9 kişinin yaralandığını belirtti.

Yaralı 9 kişinin hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Savcı Gustavo Omar Jimenez, binada meydana gelen çökmenin nedenini ve inşaat projesinin gerekli izinlerinin olup olmadığını belirlemek için soruşturma açıldığını ifade etti.

Arama kurtarma ekipleri, enkaz altında kalan işçileri kurtarmak için köpekler ve özel ekipmanlarla çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meksika'da İnşaat Çöktü: 6 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement