Meteorolojiden 5 İl İçin Sıcaklık Uyarısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Meteorolojiden 5 İl İçin Sıcaklık Uyarısı

Meteorolojiden 5 İl İçin Sıcaklık Uyarısı
09.08.2017 11:19

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde olacağını, bu yüzden 11.00 ile 16.00 arası güneş ışınlarına maruz kalınmamasını istedi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde olacağını, bu yüzden 11.00 ile 16.00 arası güneş ışınlarına maruz kalınmamasını istedi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemizde havanın Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de az bulutlu ve açık, Malatya'da az bulutlu, öğleden sonra parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir" denildi.

Uyarıda da bulunan merkez, "Sıcaklıkların bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalığı olanlar olmak üzere, vatandaşlarımızın güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 - 16.00 saatleri arası güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmamaları hususunda dikkatli olmaları önerilmektedir"ifadelerine yer verdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meteorolojiden 5 İl İçin Sıcaklık Uyarısı - Son Dakika


Advertisement