Meteoroloji'den Kritik Uyarı! - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Meteoroloji'den Kritik Uyarı!

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Karadeniz kıyılarında bu gece orta ve yer yer kuvvetli, Marmara'nın güneyi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında hafif don riski bulunduğu bildirildi.

Karadeniz kıyılarında bu gece orta ve yer yer kuvvetli, Marmara'nın güneyi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında hafif don riski bulunduğu bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yapılan uyarıda, Karadeniz kıyılarında bu gece orta ve yer yer kuvvetli, Marmara'nın güneyi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında, Batı Karadeniz kıyı kesiminde hafif, Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinde orta kuvvette don riskinin 11 Ocak Pazar sabahına kadar devam etmesinin beklendiği duyuruldu.

Uyarıda, tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlar ile ilgililerin, tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA