Minik Judocuların Madalya Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Minik Judocuların Madalya Mücadelesi

Minik Judocuların Madalya Mücadelesi

İzmir Büyükşehir Belediyespor'un 8-12 yaş grubu sporculara yönelik düzenlediği Minikler ve Mini Minikler Judo Turnuvası birbirinden renkli ve çekişmeli müsabakalarna sahne oldu.

16.06.2016 11:59

İzmir Büyükşehir Belediyespor'un 8-12 yaş grubu sporculara yönelik düzenlediği Minikler ve Mini Minikler Judo Turnuvası birbirinden renkli ve çekişmeli müsabakalarna sahne oldu. Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleşen organizasyona İzmir, Aydın, Manisa ve Balıkesir'den 22 kulübe mensup 475 judocu katıldı.

Beyaz ve sarı kuşak sahibi sporcuların dereceye girebilmek için mücadele ettiği turnuvada tribünleri dolduran velilerin, miniklerden daha heyecanlı olduğu gözlendi. Turnuvaya iştirak eden tüm sporculara katılım belgesi verilirken, dereceye giren judocular da madalya ile ödüllendirildi. İzmir Büyükşehir Belediyespor Judo Başantrenörü Mesut Kapan, miniklerin hem eğlenceyi, hem de müsabaka keyfini bir arada yaşadığını belirterek, "22-24 Temmuz 2016 tarihlerinde İzmir'de yapılacak Minikler Türkiye Judo Şampiyonası öncesi her açıdan iyi bir hazırlık turnuvası gerçekleştirmiş olduk. Ege judoda Türkiye'nin en aktif bölgelerinden biri olduğunu gösterdi" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Judocuların Madalya Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement