Muğla'daki Kazada Hayatını Kaybedenler Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Muğla'daki Kazada Hayatını Kaybedenler Uğurlanıyor

Muğla\'daki Kazada Hayatını Kaybedenler Uğurlanıyor

Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu eşi Habil Güler ile hayatını kaybeden 59 yaşındaki Münire Güler ve Marmaris'e geziyi organize ettiği iddia edilen Nazlı Ceylan İzmir'de toprağa verildi.

14.05.2017 18:50

Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu eşi Habil Güler ile hayatını kaybeden 59 yaşındaki Münire Güler ve Marmaris'e geziyi organize ettiği iddia edilen Nazlı Ceylan İzmir'de toprağa verildi.

Anneler Günü organizasyonu kapsamında İzmir'den Marmaris'e gitmek üzere hareket eden midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu eşi Habil Güler ile birlikte hayatını kaybeden Münire Güler'in naaşı, yakınları tarafından morgdan alındıktan sonra Bornova Kavaklıdere Camisi'ne getirildi.

Cenazede babalarını ve üvey annelerini kaybeden Kevser Cinkaya ile Elif Güler, tabutun başında gözyaşı döktü.

Güler'in cenazesi, ikindi namazının ardından Kavaklıdere Mezarlığı'nda defnedildi.

Münire Güler'in eşi Habil Güler de öğle namazına müteakiben Yeşil Cami'de düzenlenen törenin ardından toprağa verilmişti.

Eşine yardım ediyormuş

Kazada yaşamını yitiren Nazlı Ceylan'ın cenazesi de yakınları tarafından Buca Kaynaklar Mezarlığı'ndaki morgdan alınarak Kurtuluş Camisi'ne getirildi.

Ceylan'ın cenaze törenine eşi Murat (45), çocukları Semanur (21) ve Buğra (13), yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Ceylan'ın naaşı Buca Gökdere Mezarlığında toprağa verildi.

Murat Ceylan'ın gezi turları düzenlemek amacıyla yaklaşık 6 ay önce Buca'da iş yeri açtığı ve iki çocuk annesi Nazlı Ceylan'ın da bu iş yerinde gezi turlarına katılarak eşine yardım ettiği öğrenildi.

Molada kaza yapan minibüse geçmiş

Anneler Günü nedeniyle düzenlenen gezide eşi Murat Ceylan ile ayrı araçlarda yolculuk eden Nazlı Ceylan'ın Aydın'ın Çine ilçesinde verilen molanın ardından kazayı yapan midibüse geçtiği öğrenildi.

Çiftin çocuklarını da İzmir'de bıraktıkları öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'daki Kazada Hayatını Kaybedenler Uğurlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement