Muğla Tgb'li Üniversitelilerden 'Gerilla Marşı' Söyleyen Hdp'li Vekillere Tepki - Son Dakika
Güncel

Muğla Tgb'li Üniversitelilerden 'Gerilla Marşı' Söyleyen Hdp'li Vekillere Tepki

Muğla Tgb\'li Üniversitelilerden \'Gerilla Marşı\' Söyleyen Hdp\'li Vekillere Tepki

Tgb'li üniversitelilerden 'gerilla marşı' söyleyen HDP'li vekillere tepkiMuğla'daki Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde (MSKÜ) eğitim gören TGB'li bir grup öğrenci, iki gün önce dokunulmazlıkların görüşüldüğü Meclis komisyonunda çıkan kavganın ardından salonu terk eden HDP'li milletvekillerinin, PKK'lı teröristlerin de kullandığı 'gerilla marşı'nı söylemesine tepki gösterdi.

04.05.2016 16:44

Tgb'li üniversitelilerden 'gerilla marşı' söyleyen HDP'li vekillere tepki

Muğla'daki Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde (MSKÜ) eğitim gören TGB'li bir grup öğrenci, iki gün önce dokunulmazlıkların görüşüldüğü Meclis komisyonunda çıkan kavganın ardından salonu terk eden HDP'li milletvekillerinin, PKK'lı teröristlerin de kullandığı 'gerilla marşı'nı söylemesine tepki gösterdi.

Dokunulmazlıkların görüşüldüğü TBMM Meclis Anayasa Komisyonu'nda çıkan kavga sonrası salonu terk eden HDP milletvekillerinin PKK'lı teröristlerin de kullandığı 'gerilla marşı'nı söylemesine, MSKÜ'de eğitim gören TGB'li bir grup öğrenciden tepki geldi. TGB'liler, bugün öğlende, okul yemekhanesinde Atatürk posterli ve Türk bayraklı protesto gösterisi yaptı. TGB'li grubun eylemine, diğer öğrenciler de alkışlarla destek verdi.

Açıklama yapan TGB Muğla İl Sekreteri Anıl Coşkun, "Mehmetçiğimizin katili PKK terör örgütü elini kolunu sallayarak meclise girdi. İki gün önce Atatürk'ün meclisinin koridorlarında 'Biji Serok Apo' sloganları yankılandı. Bu bardağı taşıran son damladır, bunu kabul etmiyoruz" dedi. Coşkun, herkesi 19 Mayıs'ta İstanbul Şişli'de yapacakları yürüyüşe katılmaya davet etti.

Coşkun'un açıklamasının ardından eyleme katılan öğrenciler, "Mecliste PKK istemiyoruz" ve "Atatürk Gençliği görev başında" sloganları attı. Bir süre alkışlarla tepkilerini gösteren grup, dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Tgb'li Üniversitelilerden 'Gerilla Marşı' Söyleyen Hdp'li Vekillere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement