Nilüfer Belediyespor Seda'yla Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Nilüfer Belediyespor Seda'yla Anlaştı

Nilüfer Belediyespor Seda\'yla Anlaştı

Türkiye Bayanlar Voley.ol 1.Ligi'nde Yeni sezonda büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen kaptan Zeynep Seda Uslu'yu bir yıllığına renklerine bağladı.

13.05.2015 18:01

Türkiye Bayanlar Voley.ol 1.Ligi'nde Yeni sezonda büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen kaptan Zeynep Seda Uslu'yu bir yıllığına renklerine bağladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık da katıldı.

KARAMIK: GÜÇLENDİK

Seda'yı uzun süredir takip ettiğini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, "Yeni ve iddialı takım kuracağız. Seda da bu takımın bir parçası oldu. Seda kardeşimizin Bursalı olması bizim için ayrı bir değer. Kariyeri başarılarla dolu olan kardeşimizin takıma faydalı olacağına gönülden inanıyorum" dedi.

SEDA: HEDEFLERİMİZ VAR

Nilüfer Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten tecrübeli sporcu Seda Uslu, "Yeni sezon için Nilüfer Belediyespor olarak hedeflerimiz var. Takıma faydalı olmak adına elimizden geleni sahada vermeye çalışacağız. Bursa şehrine ve Nilüfer Belediyespor'a hizmet edeceğim için mutluyum. Benim için iyi bir takım ve yeni bir heyecan olacak. Kendimi şimdiden evimde gibi hissediyorum" diye konuştu.

Vakıfbank, Galatasaray, Eczacıbaşı, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda mücadele eden Uslu, son olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nilüfer Belediyespor Seda'yla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement