Ordu'da Ramazan Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Ramazan Hazırlığı

Ordu\'da Ramazan Hazırlığı

Ordu'da cami ve mezarlıklar temizlenerek ramazana hazır hale getiriliyor.

26.06.2014 23:18  Güncelleme: 09:30

Ordu'da cami ve mezarlıklar temizlenerek ramazana hazır hale getiriliyor.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, camilerin iç ve dış temizliğinin yanı sıra mezarlıklar da bakıma alındı.

Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde, mezarlıkların çevresi ve üzerinde bulunan otlar, özel makineler ile temizlendi.

Yürütülen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Cami ve mezarlıkları temizleyerek ramazan ayına hazır hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

İl müftülüğüyle ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar sonucunda Ordu'yu ramazan ayına hazırladıklarını belirten Tekintaş, şöyle konuştu:

"Ramazan ayına kadar mümkün olduğunca mezarlık ve camilerin temizliğini yaparak hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Camilerin iç ve dış temizliğinin yanı sıra boyama başta olmak üzere her türlü faaliyetleri ekibimiz ile sürdürmeye devam ediyoruz. İbadet bizim için her zaman önemli ama ramazan ayında bir başka güzel ve anlamlı oluyor. Dolayısıyla cami içi ve dışı ile mezarlıklarımızın düzeni, milletimizin önemle beklediği çalışmalardan bir tanesi konumunda yer alıyordu. Bu beklenen ve özlenen çalışmayı boyama, yıkama ve temizlik ekibimizle birlikte gerçekleştiriyoruz."

Ramazan ayında vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat ve temiz bir ortamda gerçekleştirmesi için titiz davrandıklarını belirten Tekintaş, "Mezarlıklarımızı kötü ve bakımsız görüntüsünden arındırarak temiz bir çehreye kavuşturuyoruz. Mezarlık içerisi temizliğini de yaparak vatandaşlarımızın beklentisine cevap vermiş olacağız. Yaptığımız bu çalışmalardan dolayı gittiğimiz her yerde milletimizin takdirini alıyoruz. Bunu başaran ekibimize işlerinde güç kuvvet diliyor, özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu'da yürütülen çalışmalardan dolayı Altınordu Belediyesine teşekkür ederek, "Yaklaşık bir hafta önce başlayan temizlik çalışmalarında sona gelindi. Ekipler tarafından başta şehir mezarlıkları olmak üzere camilerimiz temizlendi. Ayrıca bazı camilerimizin çevre düzenlemesi yapıldı. Biz vatandaşlarımızdan yapılan bu temizliğe sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

-Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu'da Ramazan Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement