PKK Yöneticilerinden Fethi Şarlatan, Metina'ya Düzenlenen Operasyonda Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

PKK Yöneticilerinden Fethi Şarlatan, Metina'ya Düzenlenen Operasyonda Ağır Yaralandı

HPG Kuzey Alan sorumlusu olan Sabri Başkale kod isimli Fethi Şarlatan, Metina bölgesinde düzenlenen operasyonda ağır yaralandı. Şarlatan, örgüt içinde Bahoz'dan daha etkin bir isim.

14.07.2016 08:14  Güncelleme: 08:36

Askeri kaynaklar, bölücü terör örgütü'nün KCK Alan Örgütlenmesi çerçevesinde HPG Kuzey Alan sorumlusu olan Sabri Başkale kod isimli Fethi Şarlatan'ın Metina bölgesinde düzenlenen bir operasyonda ağır yaralandığını bildirdi. Şarlatan'ın örgütün sözde elebaşlarından Bahoz Erdal'dan daha etkin olduğuna dikkat çekiliyor.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda çok ağır şekilde yaralan Fethi Şarlatan'ın şu anda bir hastanede tedavi altında olduğu bilgisi olduğu belirtildi.

FETHİ ŞARLATAN'IN KENDİSİNDEN SONRA GELEN ADAMI VE ONUN YARDIMCISI DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Bu sene yapılan operasyonlarda HPG sözde Kuzey Alanı Sorumlusu Fethi Şarlatan'ın kendisinden sonra gelen adamı olan Orta Saha sorumlusu Ekrem Güney ve onun yardımcısı da öldürülmüş ve haberlerde yer almıştı.

BÜYÜKBAŞLARIN KAYBI ÖRGÜTÜ SARSMIŞTI

Sözde Kuzey Alan için büyükbaşların kaybı terör örgütünde büyük bir sarsıntıya neden olmuştu.

ÇUKUR VE BARİKATLARIN MİMARIYDI

Son üç yılda özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesinde il ve ilçelerde çukur ve barikatların hazırlanması, EYP'lerin kullanımı, bölgeye silah, malzeme ve mühimmatın aktarılması konusunda tüm planlamaları Şarlatan yapmıştı.

Askeri kaynaklar, Bahoz Erdal'ın etki alanı ve gücünün ağır yaralanan Fethi Şarlatan'a göre daha düşük seviyelerde olduğuna dikkat çekti.

PKK Yöneticilerinden Fethi Şarlatan, Metina\'ya Düzenlenen Operasyonda Ağır Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK Yöneticilerinden Fethi Şarlatan, Metina'ya Düzenlenen Operasyonda Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ne biçim iş bu : yaw bu turkler ne bıcım lan daha dun bahoz erdalın haberı yalandı tsk nın helıkopterı dustu arıza nedenı ıle dedıı ıkı gün sonra helıkopter ın düştügü görüntüler yayıldı daha bir sürü yalan haber hala bunlara ınannıyomusunuz ne esekherıflersınız 17 23 Yanıtla
  • SADECFE VATAN: OKADAR GENCİN KANINA GİRDİ... SÜRÜNE SÜRÜNE ÖLÜR İNŞALLAH. 19 2 Yanıtla
  • Göleli: İşiniz gücünüz yalan bağıdan daha etkili yani bu yalan teselli olsun Hergün bir karakol baştan başa kefen giyiniyor halkı Nasıl avutacağınızı iyi öğrenmişsiniz tanklar her gün havaya uçuyor başarısızlığınızı gizlemek için her gün yeni yalanlar meeeeeee...... 9 11 Yanıtla
  • gazi: hepsi geberecek chpliler helva dağıtsın 8 8 Yanıtla
  • Bornovalıyık: Oh oh pislikler teker teker gidiyor darısı diğer pkk lıların başına 11 4 Yanıtla
  • cenk: bu haberi yazan tosun inanana kosun 10 5 Yanıtla
  • Anti: Yedik..... daha dün gece yalanınız ortaya çıktı bahoz Erdal dediğiniz terörist televizyona çıktı al jeziree haber kanalına yalancı devlet 4 8 Yanıtla
  • Cx: Hepsi cehenneme gidecek yavaş yavaş.. 8 3 Yanıtla
  • önce başlar..kuyruklar boştur..: Hadi bakalım tc böyle mücadeleye devam etsin bizde bilelim ki gerçekten bir devlette yaşıyoruz ..40 yildir o neydi yav sanki pkk ile devlet antlaşmalı idi.... 8 3 Yanıtla
  • imam: bahoz misali 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement