Orhangazi'deki Kazada Can Pazarı Yaşandı: 1'i Çocuk 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'deki Kazada Can Pazarı Yaşandı: 1'i Çocuk 2 Yaralı

Orhangazi\'deki Kazada Can Pazarı Yaşandı: 1\'i Çocuk 2 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, iki aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk iki kişi yaralandı.

04.04.2016 11:03

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, iki aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk iki kişi yaralandı. Savaş alanına dönen kazaya müdahale için sağlık ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Kaza, dün Orhangazi ? Yalova Karayolu, Göl yolu kavşağında meydana geldi. Gemlik'ten Orhangazi yönüne giden Mustafa Bahar (44) yönetimindeki 06 REN 44 plakalı otomobile, Gemlik'ten Orhangazi istikametine seyir halinde olan Cihan Akoğlu yönetimindeki 16 VJ 770 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kaza sonrası çarpışan iki araçta yan devrilirken kaza yerine ambulans ile itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kazada sürücüler yara almazken, 06 REN 44 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan Bedriye Bahar (42) ve 1,5 yaşındaki Eren Erdem ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası savaş alanına dönen ışıklı kavşakta polis ve itfaiye ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri akaryakıt depoları delinen araçların alev almasını önlerken vatandaşların çevreye yaklaşmamasını sağladı. Trafik polisleri ise kaza yerinden akan trafiği bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi'deki Kazada Can Pazarı Yaşandı: 1'i Çocuk 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement