Osmaneli'de ekipler kara yolunda dinlenme ve park alanlarını temizledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmaneli'de ekipler kara yolunda dinlenme ve park alanlarını temizledi

Osmaneli\'de ekipler kara yolunda dinlenme ve park alanlarını temizledi
04.12.2019 09:32  Güncelleme: 10:05

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde jandarma ve karayolları ekipleri İstanbul-Antalya D 650 kara yolunda temizlik çalışması yaptı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde jandarma ve karayolları ekipleri İstanbul- Antalya D 650 kara yolunda temizlik çalışması yaptı.

Türkiye'nin en yoğun kullanılan yollarından biri olan İstanbul-Antalya D 650 kara yolunun geçtiği Osmaneli ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Bilecik Karayolları Müdürlüğüne bağlı ekipler üst geçitlerde, park ve dinlenme noktalarında bulunan çöp ve odun parçalarını topladı.

Yaklaşık 9 kilometrelik alanda geniş çaplı temizlik çalışması yapan görevliler, 2 kamyon çöp topladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaneli'de ekipler kara yolunda dinlenme ve park alanlarını temizledi - Son Dakika


Advertisement