Osmaniye Aynı İş Yerine İkinci Kez Hırsızlık İçin Gelince Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Aynı İş Yerine İkinci Kez Hırsızlık İçin Gelince Yakalandı

Aynı iş yerine ikinci kez hırsızlık için gelince yakalandıOsmaniye'de aynı iş yerine ikinci defa hırsızlık için gelen K.U. (25), polis tarafından suçüstü yakalandı.

14.04.2019 10:40

Aynı iş yerine ikinci kez hırsızlık için gelince yakalandı

Osmaniye'de aynı iş yerine ikinci defa hırsızlık için gelen K.U. (25), polis tarafından suçüstü yakalandı. K.U., sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alibeyli Mahallesi'ndeki Dr. Ahmet Alkan Caddesi üzerinde yer alan iş yerinden televizyon hırsızlığı ile ilgili çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip, çevrede araştırma yaptı. Kimliği belirlenen şüpheli, bir gün sonra aynı iş yerinden başka bir televizyon çalmaya çalışırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen ve 5 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen K.U., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Osmaniye Aynı İş Yerine İkinci Kez Hırsızlık İçin Gelince Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Aynı İş Yerine İkinci Kez Hırsızlık İçin Gelince Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement