Özkoç: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öncülüğünde Bu Ayki Maaşımızın Tamamını Depremzedelerin Acil İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere... - Son Dakika
Güncel

Özkoç: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öncülüğünde Bu Ayki Maaşımızın Tamamını Depremzedelerin Acil İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere...

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında çok sayıda yurttaşın yaşamını yitirdiğini, yüzbinlerce yurttaşın da mağdur olduğunu belirtirken, "Böyle bir zamanda Türkiye birlikte ve beraberlik içerisinde. Bütün milletimiz elinde nesi var nesi yoksa seferber etmiş durumda. Biz de CHP olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde bu ayki maaşımızın tamamını depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağışlamış durumdayız" dedi.

09.02.2023 16:50  Güncelleme: 16:59

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında çok sayıda yurttaşın yaşamını yitirdiğini, yüzbinlerce yurttaşın da mağdur olduğunu belirtirken, "Böyle bir zamanda Türkiye birlikte ve beraberlik içerisinde. Bütün milletimiz elinde nesi var nesi yoksa seferber etmiş durumda. Biz de CHP olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde bu ayki maaşımızın tamamını depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağışlamış durumdayız" dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde 6 Şubat'ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ili vurdu. Depremin dördüncü gününe girilirken bölgede arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada CHP olarak bu ayki maaşlarını depremde etkilenen yurttaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için bağışlayacaklarını duyurdu. Özkoç, şunları söyledi:

"Çok önemli bir deprem ile Türkiye karşı karşıya kalmıştır. Ciddi sayıda vefat eden vatandaşlarımız var. İnsanlarımız enkaz altında. Mağdur olan binlerce, yüz binlerce insanımız var. Böyle bir zamanda Türkiye birlikte ve beraberlik içerisinde. Bütün milletimiz elinde nesi var, nesi yoksa seferber etmiş durumda.

Biz de CHP olarak Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde bu ayki maaşımızın tamamını depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağışlamış durumdayız. Bununla ilgili gerekli harcamaların nereye, hangi ihtiyaçlara yapılacağı konusunda çalışmalar başlatılmıştır. Allah bir daha bize böyle bir acıyı yaşatmasın."

Özkoç: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu\'nun Öncülüğünde Bu Ayki Maaşımızın Tamamını Depremzedelerin Acil İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere...
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Özkoç: 'Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Öncülüğünde Bu Ayki Maaşımızın Tamamını Depremzedelerin Acil İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement