Pıerre Cardın Sonbahara Merhaba Diyor - Son Dakika
Güncel

Pıerre Cardın Sonbahara Merhaba Diyor

Pıerre Cardın Sonbahara Merhaba Diyor

Pıerre Cardın Eşarplar, Elegan Retro stiliyle sonbahara merhaba diyor.

11.09.2013 11:21

Fransız moda akımından taşıdığı esintileri geleneksel Türk motifleriyle harmanlayan Pierre Cardin eşarplar, yeni sezonda da kadınların şıklığını tamamlıyor. Geometrik formdaki baskılarıyla geçmişten retro esintiler taşıyan Pierre Cardin 2013/2014 sonbahar kış koleksiyonu eşarplar, sıcak renkli çiçekleriyle sonbahar serinliğini unutturuyor. İç içe geçen çizgi ve desenleriyle farklı beğenilerin stil aynası haline dönüşen Pierre Cardin yeni sezon eşarp tasarımları, romantik renkleri ve zengin temalarıyla dikkat çekiyor.

Damlalar ve geometrik formlar, zarif stillerin tamamlayıcısı oluyor

Pierre Cardin yeni sezon eşarplar; elegan tarzdaki geniş figürleri, dikdörtgen formlarla bir araya gelen leopar ve puantiye baskılarıyla zarif stillerin tamamlayıcısı oluyor. Minik su damlalarını andıran figürleri, modern ve sarmal kıvrımlarıyla öne çıkan Pierre Cardin yeni sezon eşarplar, romantikliğiyle kadın moda severleri büyülemeye geliyor.

Gülkurusu ve kırmızı ile romantik bir kışa hazırlanın

Pierre Cardin yeni sezon eşarplar; gülkurusu ve kırmızıdan zengin modellerinin yanı sıra pembe, mor, nar çiçeği, lila, şeftali, mürdüm renkleriyle de feminen duruşunu sergiliyor. Pierre Cardin 2013/2014 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan eşarplar, sıcak renk tonlarıyla ipek tuvaller üzerinde düşsel yansımalar elde ediyor. Pierre Cardin yeni sezon eşarplar ile siz de sonbahara romantik ve iç ısıtan bir stille giriş yapabilirsiniz.

Pierre Cardin eşarplarını, Aker Mağazaları'nda ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pıerre Cardın Sonbahara Merhaba Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement