Polis Baskınını AK Parti İl Başkanına Şikayet Ettiler - Son Dakika
Güncel

Polis Baskınını AK Parti İl Başkanına Şikayet Ettiler

Polis Baskınını AK Parti İl Başkanına Şikayet Ettiler

Şanlıurfa'da, bir grup esnaf son günlerde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin işyerlerine düzenledikleri operasyonda, gümrük kaçağı ve faturasız cep telefonlarına el koymasına tepki göstererek, AK Parti İl Başkanlığı'na gitti.

02.02.2013 16:32

Şanlıurfa'da, bir grup esnaf son günlerde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin işyerlerine düzenledikleri operasyonda, gümrük kaçağı ve faturasız cep telefonlarına el koymasına tepki göstererek, AK Parti İl Başkanlığı'na gitti. Mağdur olduklarını belirten esnaf, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'den yardım istedi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Eyyübiye Mahallesi'nde bulunan 13 işyerinde arama yaptı. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleştirilen aramalarda, gümrük kaçağı ve faturasız olan 1200 cep telefonuna el konuldu. Operasyon sırasında iş yerlerinde kaçak cep telefonu bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi ise ifadelerinin alındıktan sonra cezai işleme çarptırılarak serbest bırakıldı.

Yaşananların ardından polis baskınıyla mağdur olduğunu ileri süren bir grup esnaf, öğle saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde bulunan AK Parti İl Başkanlığı binasına gitti. Polisin güvenlik önlemi aldığı AK Parti binasına gelen esnaf, İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile görüştü.

"MAĞDUR OLDUK"

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilere esnaf adına açıklama yapan Muzaffer Öğe, cep telefonlarına el konulmasından dolayı mağdur olduklarını belirterek, "Benim 6 çocuğum var. Kendim hastayım işyerim ve evim kira zor şartlar altında geçiniyorum. Polis bizim işyerlerinde yaptığı aramalarda cep telefonlarına el koydu. El konulan telefonların arasında tamir için bırakılan müşterilerin telefonları da var. Müşteriler gelip bizden telefonlarını soruyor. Polis el koydu denilince, mağduriyetinin giderilmesi için yeni telefon istiyor. Ne yapacağımızı bilemez durumdayız, yaşadığımız mağduriyetin son bulmasını istiyoruz. Burada il başkanıyla görüştük ve kendisi bizlere yardımcı olacağını söyledi" dedi.

Esnaf, yaptıkları görüşmenin ardından parti binasından ayrıldı.

AL, ÖŞ (HK/AK ) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Baskınını AK Parti İl Başkanına Şikayet Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement