Polis Memuru İçin Cenaze Töreni - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru İçin Cenaze Töreni

Polis Memuru İçin Cenaze Töreni

Halı saha futbol maçında oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren polis memuru Zeki Bölükbaşı için İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.

28.03.2013 12:26  Güncelleme: 17:05

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen birimler arası halı saha futbol maçında oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 39 yaşındaki polis memuru Zeki Bölükbaşı için İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. 18 yıllık polis memuru Bölükbaşı'nın cenazesi, törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne uğurlandı.

Cenaze törenine Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı A. Aziz Aydın, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, 39'uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral N. Atilla Demirhan, Başsavcı İbrahim Ethem Tatar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, askeri ve sivil erkan ile polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

Zeki Bölükbaşı'nın, Türk bayrağına sarılı cenazesi sabah İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Yakınları ve mesai arkadaşları, eşi Ayşe, kızı 7 yaşındaki Hatice, oğlu 12 yaşındaki Enes ile yakınları Bölükbaşı'nın ay yıldızlı bayrağa sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Küçük Hatice'yi ise ölen polis memurunun mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan törende, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 18 yıllık polis memuru, evli ve 2 çocuk babası Zeki Bölükbaşı'nın biyografisi okundu.

Teşkilat olarak evlatlarını kaybettiklerini belirten İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, "Siz de evladınızı erken denecek bir yaşta kaybettiniz. Ama biliniz ki bundan sonra bütün polisler sizin evladınız. Merhumun annesi-babası atamız, eşi bacımız, çocukları evladımız, amcası amcamız, dayısı dayımızdır. Sizler, bizlere merhumun bir emanetisiniz ve bu emanet ömür boyu sürecektir" dedi.

Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli de çevresinde güler yüzlü, ahlaklı, insanlara karşı içten samimi yaklaşımı ile çok sevilen ve sayılan Zeki Bölükbaşı'na rahmet, kederli ailesine ve polis teşkilatına başsağlığı dileğinde bulundu.

İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun dualarının ardından Bölükbaşı'nın cenazesi, arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne gönderildi. - Hatay/ İskenderun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru İçin Cenaze Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement