Polise Ateş Açınca Kolundan Vurulup Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Polise Ateş Açınca Kolundan Vurulup Etkisiz Hale Getirildi

Polise Ateş Açınca Kolundan Vurulup Etkisiz Hale Getirildi

Samsun'da kendisini takip eden polis ekiplerine tabancayla ateş açtığı iddia edilen Soner S., polisin karşılık vermesi sonucu sol kolundan vurularak yakalandı.

29.03.2016 15:53

Samsun'da kendisini takip eden polis ekiplerine tabancayla ateş açtığı iddia edilen Soner S., polisin karşılık vermesi sonucu sol kolundan vurularak yakalandı.

Olay dün Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, oğlu Ramazan S.'nin (27) dövüldüğünü öğrenen baba Soner S.(47), havaya rastgele ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis gelince, Soner S. yanında bulunan oğlu Ramazan S. ve İslam S. (35), Ömer S. (27) ile Ali S.S. (44) ile kaçtı. Polis de şüphelilerin peşinden kovaladı.

Bu sırada Soner S., kendilerine kovalayan polis ekiplerine rastgele ateş etti. Polis ekipleri otomobili sıkıştırınca şüpheliler yaya olarak kaçmaya başladı. Polisin açtığı ateş sonucu Soner S. sol kolundan vurularak etkisiz hale getirilip yakalandı. Diğer 3 şüpheli de polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüpheliler bugün 'darp', 'görevli memuru ateşli silahla kasten öldürmeye teşebbüs', 'görevli polis memuruna direnme', '6136 sayılı silah kanununa muhalefet' ve 'genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmek' ve 'mala zarar verme' suçlarından adliyeye sevk edildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polise Ateş Açınca Kolundan Vurulup Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement