Polonezköy'de Kiraz Festivali - Son Dakika
Güncel

Polonezköy'de Kiraz Festivali

Polonezköy\'de Kiraz Festivali

Beykoz’da düzenlenen Geleneksel Polonezköy Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

14.06.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da düzenlenen Geleneksel Polonezköy Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Dostluk danslarının sergilendiği festivalde kilolarca kiraz dağıtıldı.

Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla 22. Polonezköy Kiraz Festivali kilise bahçesinde düzenlendi. Polonya - Türkiye arasında yüz yıllardır süren dostluğa katkıda bulunmak, köyün kuruluşunu kutlamak ve kirazını tanıtmak amacıyla düzenlenen festivalde ziyaretçilere kilolarca kiraz dağıtıldı. Metin- Eda Özülkü'n de konser verdiği festivalde Polonya'dan gelen 'Lasowiacy Grubu" geleneksel giysileriyle renkli halk danslarını sergiledi.

Festivale katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, festivalin devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Herkesin keyifle eğlendiğini hissettiğini ifade eden Çelikbilek, Polonya ile Türkiye'nin bu festivalde kaynaştığını belirtti.

Festivale küçük bebeğiyle katılan bir anne, "Çok keyifli festival her sene oluyor. Çok güzel bir festival olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızla burada eğleniyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polonezköy'de Kiraz Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement