Puma Ignite Xt'nin Lansmanını Hansle Parchment ile Yaptı - Son Dakika
Güncel

Puma Ignite Xt'nin Lansmanını Hansle Parchment ile Yaptı

Puma Ignite Xt\'nin Lansmanını Hansle Parchment ile Yaptı

Puma Ignite XT'nin lansmanını Hansle Parchment ile yaptı Hansle Parchment Dopingli çıkan atletlerin bunu bilerek yaptıklarına inanmak istemiyorum Dünyaca ünlü spor giyim markası PUMA,Olimpiyat madalyalı ünlü atlet Hansle Parchment'ın,pilates ve sağlıklı yaşamın sembolü Ebru Şallı'nın profesyonel fitness modeli Murat Tavman'ın katılımıyla gerçekleştirdiği lansmanda yeni koşu ve antrenman ayakkabısı Ignıte Xt'yi tanıttı.

09.09.2015 15:52

Puma Ignite XT'nin lansmanını Hansle Parchment ile yaptı

Hansle Parchment Dopingli çıkan atletlerin bunu bilerek yaptıklarına inanmak istemiyorum

Dünyaca ünlü spor giyim markası PUMA,Olimpiyat madalyalı ünlü atlet Hansle Parchment'ın,pilates ve sağlıklı yaşamın sembolü Ebru Şallı'nın profesyonel fitness modeli Murat Tavman'ın katılımıyla gerçekleştirdiği lansmanda yeni koşu ve antrenman ayakkabısı Ignıte Xt'yi tanıttı.

Puma,bu sezon herkesi '#NePahasınaOlursaOlsun' Ignıte Xl ile antrenman yapmaya ve fit kalmaya davet ettiği lansmanda, Puma'nın yeni ürününün spora nasıl bir keyif kattığı anlatıldı.

Bhavisha Dave Türkiye'de insanlar antrenman yapma konusunda gerçekten çok bilinçli

Hansle Parchment gibi disiplinli ve çalışkan atlerle çalışma şansına sahip olduklarını,en büyük amaçlarının "Ne Pahasına Olursa Olsun" sporu hayatın bir parçası haline getirmek olduğunu belirten Puma Türkiye, Rusya ve Ukrayna Pazarlama Bölge Müdürü Bhavisha Dave sözlerine şöyle devam etti " Türkiye'de antrenman yapmaya verilen önem hiç bu kadar fazla olmamıştı.Son yıllarda insanlar bu konuda gerçekten çok bilinçli. Puma olarak dünyanın en hızlı sporcuları için özel ürünler üretiyoruz. Ignıte Xt de bu özel ürünlerden bir tanesi. Dünyada trendler sürekli değişiyor. Performansa dayalı ürünler artık daha çok tercih ediliyor. Ignıte Xl,eşsiz köpük teknolojisi ile üretildi ve hareket kabiliyetini en yüksek seviyeye çıkarıyor" dedi.

Londra Olimpiyatları'nda ülke rekoru kırarak bronz madalya sahibi olan Jamaikalı ünlü atlet Hansle Parchment, Ignite XT ile antrenmanlarının daha verimli geçtiğine değinirken şunları söyledi "Başarının sırrı,doğru antrenman ve beslenme düzeniyle doğru orantılı. Haftanın 5-6 günü olmak üzere günde iki defa antrenman yapıyorum. Ignıte Xt mükemmel bir koşu ve antrenman ayakkabısı. Antrenmanlarım köpük teknolojisi sayesinde daha verimli geçiyor. Ayrıca Puma ile süren işbirlikteliğimiz benim için ilk günkü gibi heyecan verici.Bu yüzden bu lansmanda İstanbul'da olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

HANSLE PARCHMENT DOPİNGLİ ÇIKAN ATLETLERİN BUNU BİLEREK YAPTIKLARINA İNANMAK İSTEMİYORUM

Tanıtım toplantısı sonunda basın mensuplarından sorular alan Jamaikalı ünlü atlet Hansle Parchment, Pekin'de düzenlenen 110 Metre engellide kazandığı gümüş madalyadan dolayı çok mutlu olduğunu söylerken hedefinin 2016 Rio Olimpiyatları olduğunu belirtti. Atletizm dünyasında son zamanlarda meydana çıkan doping skandalları ile ilgili olarak da Benim beğenmediğim ve hiç bir zaman yapmayacağım olaylar. Ben bunları yapan sporcuların bu işleri bilerek yaptığını inanmak istemiyorum. Bence atletlerin çalıştıkları ekiplere çok dikkat etmeleri ve önem vermeleri gerekiyor ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Puma Ignite Xt'nin Lansmanını Hansle Parchment ile Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement