Putin ve Aliyev'den Erdoğan'a Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Putin ve Aliyev'den Erdoğan'a Taziye Mesajı

Putin ve Aliyev\'den Erdoğan\'a Taziye Mesajı

Ankara'da meydana gelen patlama nedeniyle Putin ve Aliyev'den başsağlığı mesajı geldi. Pakistan da terörü kınayarak başsağlığı mesajlarını iletti.

10.10.2015 13:10  Güncelleme: 13:26

Ankara'da 30 kişinin hayatını kaybettiği ve 126 kişinin yaralandığı terör saldırıları sonrası Rusya, Pakistan ve Azerbaycan'dan başsağlığı mesajları geldi.

RUSYA'DAN TAZİYE

Ankara'da meydana gelen patlama nedeni ile Kremlin'den yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a patlamada hayatını kaybedenler için taziyelerini ilettiği belirtildi. Kremlin Basın Servisi'nden yapılan açıklamada Putin'in Erdoğan'a bir telgrafla taziyelerini ilettiği ve yaralılara acil şifa dilediği belirtildi.

AZERBAYCAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ankara'da meydana gelen patlamadan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Aliyev, taziye mesajında patlama sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Cumhurbaşkanı Aliyev mesajında, "Facia nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına, tüm Türkiye halkına şahsım ve Azerbaycan halkı adından derin üzüntülerimi bildiririm." ifadesine yer verdi.

PAKİSTAN'DAN KINAMA

Pakistan, Ankara'da meydana gelen "bombalı saldırıyı" şiddetle kınadı. Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ankara Tren Garı yakınlarında meydana gelen "bombalı saldırının derin üzüntü ile öğrenildiği" belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Pakistan, 30 kişinin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin yaralandığı bu saldırıyı mümkün olan en güçlü anlamda şiddetle kınamaktadır. Kardeş Türk halkına ve Türkiye'ye en içten dileklerimizle başsağlığımızı iletmekte ve bu iğrenç saldırı sonucu yaralananların bir an önce sağlığına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Pakistan, terörün her türlüsünü şiddetle kınamakta olup, kardeş Türk ulusunun teröre karşı mücadelesine de sonuna kadar destek olmaya ve dayanışma içerisinde kalmaya devam edecektir. Türkiye'nin kendine özgü sorunları çözmedeki kararlılığı, bu felaketin de üstesinden gelecektir. "








Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Putin ve Aliyev'den Erdoğan'a Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vatandaş: pkk yaptı her seçimde olduğu gibi klasik 48 15 Yanıtla
  • akmhp: sanki tayip ve akp çok üzülmüşler 10 14 Yanıtla
  • Yeteeeer: Yasasiiiin biri aramis uzulmus ben size Demistim biz cok guclu ulkeyiz 14 3 Yanıtla
  • Melonn: Kınama gekmeliydi,bence yanlış yapılmış milletin aklıyla dalga geçiyorlar.. 5 10 Yanıtla
  • gjvj: v hükümet 1 0 Yanıtla

Advertisement