"Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olacağı İçime Doğmuştu" - Son Dakika
Güncel

"Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olacağı İçime Doğmuştu"

"Recep Tayyip Erdoğan\'ın Cumhurbaşkanı Olacağı İçime Doğmuştu"

Bağımsız Türkiye Partisi Bingöl İl Başkanı Abdullah Oğuzhan, 1998'de Recep Tayyip Erdoğan'nın Cumhurbaşkanı olacağını 18 yıl önce not aldığını iddia etti.

06.04.2016 09:44  Güncelleme: 10:24

Recep Tayyip Erdoğan'ın 1998'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olacağını önceden bildiğini illeri süren Bağımsız Türkiye Partisi Bingöl İl Başkanı Abdullah Oğuzhan, Erdoğan'a haksızlık yapıldığını görünce Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağını o dönemde ajandama not ettim dedi.

"ERDOĞAN İÇİN DUA ETMEYE BAŞLADIM"

1998'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ettiğini belirten Oğuzhan, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağı içime doğmuştu dedi. Oğuzhan: "23 Eylül 1998'de Cumhurbaşkanımız o dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken görevden alındı. O gün ben evde haber dinliyordum. Kendime; bu adam ne yaptı? Neden görevden aldılar? Hukuksuzca bir şey yapmadı? Sorularını sordum. O dönem yapılan bu davranış o kadar gücüme gitti ki anlatamam. Ben o günden sonra Erdoğan için dua etmeye başladım" dedi.

"ERDOĞAN GÖREVDEN ALINDIĞI GÜN CUMHURBAŞKANI OLACAK"

Erdoğan'ın görevden alınacağı gün Cumhurbaşkanı olacağını yazan Oğuzhan, şöyle konuştu: "Haberleri izlediğimde elime aldığım ajandama 'İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden alındığı gün Cumhurbaşkanı olacak. Çünkü cenabı haktan güç alacak' yazısı yazdım. 1998'de yazdığım yazının altına isim ve soy ismimi yazdım. O dönemde soy ismim Oyunlu idi. Şimdi ise soy ismim Oğuzhan. Cumhurbaşkanımızı o dönemde çok iyi takip ederdim. Yaptığı güzel işler vardı hep desteklerdim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:bingolsurmanset

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olacağı İçime Doğmuştu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement